expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

2013 m. balandžio 1 d., pirmadienis

Kerobo ir žemės riešutų sviesto halava

Reikės:
http://totalveg.com/wp-content/uploads
/2011/11/carob-peanut1.jpg
  • manų kruopos - 1 puodelis
  • sviestas - pusė puodelio
  • kerobo milteliai - 4-6 arbatiniai šaukšteliai
  • vanduo - 2 puodeliai
  • cukrus - 1 puodelis
  • didesnis žiupsnelis druskos
  • nesūdintas žemės riešutų sviestas - 1/4 puodelio

Gaminimas:
  1. Ištirpinti sviestą ir sudėti manų kruopas bei kerobą. Virti ant mažos vidutinės ugnies, nuolat maišant pakol apskrus manų kruopos.
  2. Kol skrudinasi manų kruopos, užvirkite vandenį kartu su cukrumi, druska ir žemės riešutų sviestu.
  3. Supilkite verdantį sirupą ant apskrudusių manų kruopų. Gerai išmaišykite ir išjunkite ugnį. Uždenkite ir leiskite pastovėti 10min, kad manų kruopos sugertų visą sirupą.

Receptą pateikė Bhaktin Priya

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą