![]() |
http://totalveg.com/wp-content/uploads /2011/11/carob-peanut1.jpg |
- manų kruopos - 1 puodelis
- sviestas - pusė puodelio
- kerobo milteliai - 4-6 arbatiniai šaukšteliai
- vanduo - 2 puodeliai
- cukrus - 1 puodelis
- didesnis žiupsnelis druskos
- nesūdintas žemės riešutų sviestas - 1/4 puodelio
Gaminimas:
- Ištirpinti sviestą ir sudėti manų kruopas bei kerobą. Virti ant mažos vidutinės ugnies, nuolat maišant pakol apskrus manų kruopos.
- Kol skrudinasi manų kruopos, užvirkite vandenį kartu su cukrumi, druska ir žemės riešutų sviestu.
- Supilkite verdantį sirupą ant apskrudusių manų kruopų. Gerai išmaišykite ir išjunkite ugnį. Uždenkite ir leiskite pastovėti 10min, kad manų kruopos sugertų visą sirupą.
Receptą pateikė Bhaktin Priya
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą